KiDo_Logo

Praktische informatie

Hoe kunnen we jou helpen?

Op deze pagina’s vind je praktische informatie over het Ki-Do Centrum. Zo kun je bijvoorbeeld zien bij welke klachten acupunctuur  en shiatsu effectief zijn, en wat je wel en niet moet doen voorafgaand aan en na de behandelingen. Je leest welke cursussen en workshops je bij ons kunt volgen en wat dit kost.

Heb je een specifieke vraag? Kijk of deze misschien bij de veel gestelde vragen wordt beantwoord.

Rondom de behandeling

Van klacht naar behandeling
Acupunctuur, shiatsu of Do-In Yoga: een behandeling die bij je past.

De eerste behandeling begint met een intake. Deze intake bestaat uit een combinatie van vragen, een observatie, het lokaliseren van pijnpunten, en een diagnose. Op basis van al deze gegevens en jouw informatie bepalen we welke behandeling bij jouw klachten en lichaam past.

Neem bij je eerste bezoek meteen een ingevuld intake formulier mee, dat helpt ons bij het inzicht krijgen in en oplossen van jouw klachten.

“Marlies is sterk bewust en bevlogen. Zij behandelt met aandacht en haar uitleg is altijd met kennis onderbouwd en helder.”  Elly

Voor en na de behandeling
We adviseren je voor en na de behandelingen hierop te letten:

  • Vermijd drukte en stress voor en na elke behandeling.
  • Doe rustig aan op de dag van de behandeling.
  • Eet voorafgaand aan de behandeling iets.
  • Heb je een pacemaker, gebruik je medicijnen, of onderga je chemotherapie, laat het ons weten. Ook als je zwanger bent of wilt worden.
shiatsu den haag

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

“We diagnostiseren de oorzaak van de disbalans, door constant te luisteren naar jouw feedback over hoe elke plek in je lichaam voelt.”  Marlies