Kido hèt centrum in Den Haag voor Acupunctuur, Shiatsu en Do-In.

Kido centrum den haag

Centrum voor Acupunctuur
Shiatsu & Do-In

Klachten aanpakken bij de oorzaak

Acupunctuur, Shiatsu en Do-In yoga versterken elkaar

Heb je klachten en kom je niet verder?
Klachten die onoplosbaar lijken en die ten koste gaan van de kwaliteit van leven: hormonale klachten, pijn, blaasontstekingen of darmklachten….. Bij de westerse geneeskunde ligt de focus op het bestrijden van symptomen. Terwijl de traditionele oosterse geneeswijze de oorzaak van de aandoeningen behandelt.

Tijdens de behandelingen van het Ki-Do Centrum zoeken we naar de oorzaak van jouw klachten en naar de onderliggende disbalans. En precies díe pakken we aan met een combinatie van: Klassieke Chinese acupunctuur, Japanse acupunctuur, shiatsu en Do-In.

“Ki-Do staat voor Ki : energie en Do: de weg van de energie. Het teken in ons logo (人), is het Japanse Ren teken wat staat voor de mens. Met andere woorden: Ki-Do staat voor de weg van de energie in de mens”

Een behandeling die bij jou past

De ene mens is de andere niet.
Daarom is elke behandeling maatwerk. We kijken naar jou als geheel, inclusief alle fysieke en emotionele factoren. Vanuit dat totaalbeeld stellen we een diagnose en bekijken we welke combinatie van behandelingen precies bij jou past. Waar nodig vullen we acupunctuur of shiatsu aan met moxacuppenDo-In oefeningen en met voedingsadviezen.

Ki-Do Centrum
Het Ki-Do Centrum is ontstaan uit het Shiatsu Centrum Den Haag; een samenwerkingsverband van shiatsu therapeuten en acupuncturisten, opgericht door Marlies Koot en Luuk Zuurendonk. Wil je weten wie wij zijn en wat onze achtergrond is? Kijk dan op de pagina Over ons.

Shiatsu Centrum is onderdeel geworden van Ki-Do Centrum Den Haag